• Laagste prijsgarantie
    nergens goedkoper
  • Veilig betalen
    Ideal
  • Lage verzendkosten
    € 40,- (gratis vanaf € 999,-)

Over ons

Bestboxspring.nl biedt boxsprings aan tegen zeer scherpe prijzen in verschillende modellen, maten en kleuren. Wij zijn een groothandel die direct in contact staat met de fabrikant. Hiermee kunnen wij u een snelle levering bieden. U kunt bij ons uw boxspring geheel naar wens samenstellen. Hiermee heeft u dus echt uw droombed, voor de scherpste prijs! Doordat we direct in contact staan met de fabrikant kunnen we u een snelle levertijd garaderen. Daar waar u bij de concurrent vaak 8-10 weken moet wachten op uw bed, streven wij ernaar om uw bed binnen 20 werkdagen bij u te leveren! Zo kunt u dus voor de scherpste prijs en snelste levering, snel genieten van uw boxspring! 

Slapen is persoonlijk

Slapen is natuurlijk een persoonlijk iets. Wat voor de een als stevig wordt ervaren, is voelt voor een andere misschien als zacht. Laat u daarom goed en deskundig adviseren door onze medewerkers voordat u uw boxspring besteld. Lees u goed in en neem contact met ons op daar waar u extra informatie nodig heeft. Mocht u voor uw aankoop toch graag onze showroom bezichtigen, kan dit natuurlijk altijd! Neem contact met ons op en samen kunnen we een afspraak inplannen. 

Maak uw slaapkamer compleet!

Bestboxspring.nl is specialist is boxsprings, maar daarnaast leveren wij ook de beste kwaliteit dekbedden, hoofdkussens en hoeslakens! Neem gerust een kijkje op onze webshop en maak uw slaapkamer helemaal compleet. Een mooi bed wordt natuurlijk alleen maar mooier met een bijpassend dekbedovertrek. Ook daar bieden wij u volop keuze! Walra staat bekend om haar kwaliteit, maar ook haar luxe en elegante uitstraling. Door de brede instopstroken van de dekbedovertrekken zijn deze uitermate geschikt voor onze boxsprings!

Laat u verrassen door ons diverse en brede aanbod! En voor u het weet slaapt u op een heerlijk, nieuw, zelf samengestelde boxspring!