• Laagste prijsgarantie
    nergens goedkoper
  • Veilig betalen
    Ideal
  • Lage verzendkosten
    € 40,- (gratis vanaf € 999,-)

Een boxspring Swiss Sense

Het is best een lastig karwei om de juiste boxspring Swiss Sense in huis te halen. Het begint al bij het kiezen van het merk, Swiss Sense? En dan; wat is nu precies een boxspring Swiss Sense? Een boxspring Swiss Sense bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst is er het onderstel met pootjes. Dit onderstel kan in verschillende materialen en kleuren bestelt worden, net wat past bij uw interieur. Vervolgens bestaat een boxspring Swiss Sense uit een matras. Bij Bestboxspring wordt een boxspring standaard geleverd met een medium matras. Echter, als u meer weegt dan 85 kilo, raden wij toch een hard matras aan. Het volgende is een topmatras, welke u bovenop de gewone matras legt voor onder andere extra comfort.

De voordelen van een boxspring Swiss Sense

Het moge duidelijk zijn dat een boxspring Swiss Sense zorgt voor een goede nachtrust. Bij een boxspring Swiss Sense is dat niet anders. Door de dubbele matrassen ontstaat er een extra comfort en een extra ondersteuning. De combinatie van een goede bodem en een goed matras zorgt voor de ondersteuning die u nodig heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat alle lichamelijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon! Daarnaast zijn boxsprings Swiss Sense vaak hoger dan een gemiddeld ander bed, waardoor in- en uitstappen gemakkelijk gaat.

Nog meer voordelen boxspring Swiss Sense

Een boxspring Swiss Sense bevat tevens veel open ruimtes, waardoor het zeer goed ademt en du goed ventileert. Daarnaast is de levensduur van een boxspring Swiss Sense langer omdat de matras, vanwege de topmatras, minder te verduren krijgt. Kortom, een boxspring Swiss Sense zorgt voor allen maar goede resultaten. Misschien wel het belangrijkste is namelijk dat u na een nacht op de boxspring Swiss Sense helemaal uitgerust en fit wakker wordt. Daardoor komt u de dag gemakkelijk door.

Een boxspring Swiss Sense is één en al voordeel!