• Laagste prijsgarantie
  nergens goedkoper
 • Veilig betalen
  Ideal
 • Lage verzendkosten
  € 40,- (gratis vanaf € 999,-)

Boxspring kopen

Een boxspring kopen doe je natuurlijk bij bestboxspring.nl. Een boxspring is zeer populair op dit moment en dat is niet ongewoon. Een boxspring slaapt namelijk geweldig! Een boxspring bestaat uit een zeer verend matras, wat voor een optimaal slaapcomfort zorgt.


Een boxspring kopen bij bestboxspring.nl

Een boxspring kopen bij bestboxspring.nl is gemakkelijk en betrouwbaar. Vele klanten gingen u al voor. Wij bieden u namelijk prachtige boxsprings van een hoge kwaliteit. Ook bieden wij u de allerlaagste prijs! Een boxspring kopen doet u dus nergens zó voordelig.

Naast boxspring kopen, biedt onze webshop u nog meer. Zo vindt u bij ons ook beddengoed en matrassen van een uitstekende kwaliteit én een lage prijs.


Tips – boxspring kopen

Wilt u een kopen? Dan is het van belang dat u rekening houdt met de volgende punten:

 • Boxspring kopen tip 1: Kies voor een juist formaat. De boxsprings in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 10 verschillende afmetingen. Een té grote boxspring haalt de ruimtelijkheid uit je kamer weg. Daarnaast moet u uw lichaamslengte meenemen bij de keuze van de afmeting.
 • Boxspring kopen tip 2: Kies voor een passende kleur en uitvoering. Op bestboxspring.nl zijn de boxsprings verkrijgbaar in een stoffering en kunstleder. Daarnaast kunt u nog kiezen uit 15 verschillende kleuren!
 • Boxspring kopen tip 3: Kies voor leuke leuke boxspring accessoires. U vindt in onze webshop verschillende accessoires voor uw boxspring. U kunt hierbij denken aan hockers, een voet- en hoofdbord en een bedbankje. Deze accessoires worden uitgevoerd in dezelfde kleuren als de boxsprings en passen dus perfect bij elkaar.
 • Boxspring kopen tip 4: Houdt rekening met uw uitgave. Een boxspring kopen is geen mega investering, zeker niet op bestboxspring.nl, maar u moet rekening houden met de aanvullende artikelen, zoals een matras en beddengoed.
 • Boxspring kopen tip 5: Kies voor een juist matras. Bij een boxspring wordt een standaard medium matras geleverd. Het is aan te raden om een hard matras aan te schaffen, als u een lichaamsgewicht boven de 82 kg heeft. Zo behoudt u de levensduur van uw boxspring.

Een boxspring kopen – online

Een boxspring kopen - online is zeer eenvoudig bij bestboxspring.nl. U vindt naast de boxspring een stappenplan, waarin u uw keuzes kunt maken. Door deze stappen goed te doorlopen, stelt u moeiteloos uw boxspring samen. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.