• Laagste prijsgarantie
    nergens goedkoper
  • Veilig betalen
    Ideal
  • Lage verzendkosten
    € 40,- (gratis vanaf € 999,-)

Boxspring Ikea

Een boxspring Ikea is een boxspring van Ikea. Bij Bestboxspring vindt u een ruim assortiment aan boxsprings met hele aantrekkelijke prijzen. Een boxspring Ikea vindt u er niet, maar een boxspring is een boxspring en een boxspring Ikea is ook een boxspring. Maar wat is nu precies een boxspring Ikea? Een boxspring is een bed dat bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is er het onderstel met pootjes, dat bij Bestboxspring in verschillenden materialen en kleuren kan worden besteld. Op deze manier kunt u de boxspring Ikea helemaal aanpassen aan uw interieur. Heeft u graag een rood bed? Dat kan! Liever donkerblauw? Dat kan uiteraard ook. Het onderstel zorgt er overigens ook voor dat het bed hoog is, wat weer fijn is bij het in- en uitstappen.

De matras op een boxspring Ikea

Het volgende onderdeel van de boxspring Ikea is de matras. Dit kan zijn een hard of een medium matras. Bij Bestboxspring wordt uw boxspring standaard geleverd met een medium matras, maar als u meer weegt dan 85 kilo, dan raden wij u aan om voor een hard matras te kiezen. Dan zakt u minder snel door en heeft uw lichaam een stevigere ondergrond. Dit zal zorgen voor een goede nachtrust en een uitgerust lichaam.

De topmatras van een boxspring Ikea

Het volgende onderdeel van een boxspring Ikea is de topmatras. Deze legt u boven op de gewone matras voor een extra comfortabele ligging. Duidelijk wordt nu wel dat een boxspring zorgt voor een optimaal slaapcomfort. Door een goede nachtrust bent u overdag extra fit en kunt u goed aan de slag gaan. Om de boxspring goed aan te laten sluiten bij uw interieur kunt u bij Bestboxspring ook boxspring accessoires vinden. Dit kan zijn een hocker voor naast het bed, of een beddenbank voor voor de boxspring. De boxspring Ikea, of eigenlijk de boxspring van Bestboxspring is zeer goed geprijsd en van goede kwaliteit.

Bekijk het aanbod en bestel uw nieuwe boxspring!