• Laagste prijsgarantie
    nergens goedkoper
  • Veilig betalen
    Ideal
  • Lage verzendkosten
    € 40,- (gratis vanaf € 999,-)

Boxspring elektrisch

De zoektocht naar een boxspring elektrisch kan erg lastig zijn. Want wat is een goede boxspring elektrisch? Wat is uberhaupt een boxspring elektrisch? Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen. Namelijk een onderstel met pootjes. Deze kan in verschillende materialen en kleuren besteld worden zodat u het bij uw interieur kan laten aansluiten. Verder bestaat een boxspring elektrisch uit een matras, hierbij kan er gekozen worden voor een hard of een medium matras. Standaard wordt een medium matras geleverd, maar als u meer weegt dan 85 kilo, dan raden wij een hard matras aan. Overigens kunt u er ook voor kiezen om een hard én een medium matras aan te schaffen. Het laatste onderdeel van een boxspring elektrisch is een topmatras. Deze legt u bovenop de gewone matras en zorgt voor nog meer comfort.

Waarom een boxspring elektrisch?

Een boxspring elektrisch heeft vele voordelen. Door de dubbele laag matrassen, de gewone matras en de topmatras, ervaart u een ultiem slaapcomfort. Daarnaast biedt een boxspring extra ondersteuning en is het zo dat nek- en rugklachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Ook is de levensduur van de matras langer. Dit komt doordat u op de topmatras slaapt, waardoor de gewone matras minder te verduren krijgt. De ventilatie is door de combinatie van deze matrassen ook een stuk beter dan bij een gewoon bed.

Pas de boxspring elektrisch aan aan uw stijl

U heeft vast een eigen stijl en daar wilt u uw boxspring elektrisch natuurlijk op aanpassen. Dat is mogelijk. Bestboxspring heeft een ruime keuze aan soorten boxsprings, aan soorten kleuren, aan soorten materialen en accessoires. Op deze manier stelt u uw boxspring helemaal naar wens samen, passend bij uw inrichting. Qua accessoires kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mooie hockers voor naast de boxspring elektrisch, maar ook voor een beddenbankje als leuke aanvullen bij uw boxspring elektrisch.

Bekijk het assortiment, we hebben leuke aanbiedingen!