• Laagste prijsgarantie
    nergens goedkoper
  • Veilig betalen
    Ideal
  • Lage verzendkosten
    € 40,- (gratis vanaf € 999,-)

Wat is een boxspring 180?

Een boxspring 180 is een perfect bed voor een heerlijke nachtrust. Een boxspring 180 bestaat uit een combinatie van een boxspring-onderstel op pootjes, een matras en eventueel een topmatras. Het onderstel van een boxspring 180 is vaak een beklede bak van hout of metaal waarin een metalen frame met poten zit. Hierop komt dan de matras en dus eventueel een topmatras. Deze combinatie van onderdelen zorgen ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt en dat u de hele dag topfit bent! Een boxspring 180 heeft een breedte van 180 cm. Ideaal om met z’n tweeën in te vertoeven. Overigens ook uitermate heerlijk om alleen in te liggen!

Een boxspring 180 van Bestboxspring

Met een boxspring 180 van Bestboxspring zit u helemaal goed. Altijd de laagste prijzen, maar boxsprings van zeer goede kwaliteit. Naast dat een boxspring 180 zorgt voor een goede nachtrust, is het ook nog eens een prachtig meubel voor in uw slaapkamer. Het bed is meestal wat hoger dan een standaard bodem met matras, hierdoor is het in bed stappen nóg makkelijker. Ook zorgt dit voor een luxe gevoel, én het oogt luxe. Bij Bestboxspring kunt u ook terecht voor accessoires zoals een beddenbankje en een hocker. Met deze accessoires maakt u de boxspring helemaal compleet.

Voordelen van een boxspring 180

Zoals eerder genoemd is een boxspring 180 verantwoordelijk voor een geweldige slaapervaring. Daarnaast is het een mooi meubel, welke uw kamer helemaal af maakt. Dit laatste zeker, want u kunt de boxspring helemaal naar wens samenstellen. De kleuren, de afmetingen en de soorten matrassen. Houdt u van modern en strak? Dan is een hele gladde stof met een laag hoofdbord passend bij uw interieur. Liever een romantische uitstraling? Dan is een hoog hoofdbord met een mooie warme kleur meer uw stijl. Ook is er de keuze tussen en medium en hard matras, net waar u van houdt, of wat goed is voor uw lichaam.

Een boxspring 180 bestelt u voor de laagste prijs bij Bestboxspring!